rabattroje

ساخت وبلاگ

I sommervinduet i år forlod Tottenhams nummer et kee Kane Premier League og tog en Baye München trøje på. Da fans stadig var bekymrede for holdets nye sæson, var der ingen, der havde troet, at Tottenham ville være i stand til at vinde de første fem kampe under ledelse af den nye træner. 4 sejre og 1 uafgjort, forbliver ubesejret. I den nuværende Premier League-stilling er Tottenhams præstation i den nye sæson, udover at Manchester City opretholder en vinderrekord og fortsætter med at føre stillingen, det mest overraskende for fansene.
Tottenhams nye træner Postkoglu har startet den nye sæson med 4 sejre og 1 uafgjort, på andenpladsen i Premier League-stillingen, varmt i hælene på Manchester Citys 5-kamps sejrsrække. Det er første gang i Tottenhams historie, at de har scoret 13 point i de første fem kampe i Premier League. Hele holdet overgik forventningee. Især Maddison, som netop har taget en Tottenham Hotspur fodboldtrøje på i den nye sæson, er blevet keen i Tottenhams offensiv og har bidraget med 2 mål og 2 assists i 5 kampe. Hans præstation kan siges at have bragt overraskelser til mange Tottenham-fans. Den meget stillede brasilianske landsholdsspiller Richarlison scorede også et nøglemål i Tottenhams 2-1-vending af Sheffield United. Hans præstation bragte også håb til fansene.
Testen for Tottenham er lige begyndt. Deæst skal de møde udfordringee fra Arsenal og Liverpool. Tottenham kæmper dog i øjeblikket på en enkelt linje, mens Arsenal og Liverpool vil indvarsle European War og League Cup-kampene, hvilket kan påvirke deres ligapræstationer. Det er værd at nævne, at Tottenham ikke har vundet en udekamp i Arsenal i 12 år. Selvom Arsenal har haft fordelen i tidligere konfrontationer, er Tottenhams styrke og udsigter mere optimistiske. Uanset hvad er duellen mellem de to hold fortsat et af de mest sete i Premier League. Lad os se frem til deres præstation!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Bayern München trøje,Tottenham Hotspur fodboldtrøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 47 تاريخ : سه شنبه 28 شهريور 1402 ساعت: 14:53

I den europæiske kvalifikationsgruppe mødte Portugal hjemme mod Luxembourg. Den centrale forsvarsspiller Inacio scorede to hovedstød, angribee Gonzalo Ramos og Jota scorede hver to gange. Bruno Feandez, der var iført Portugal landsholdstrøje nr. 8 og anførerbindet, bidrog med 1 mål og 3 assists. Orr Tower og Felix scorede hver et mål. Til sidst besejrede Portugal Luxembourg 9-0, hvilket skabte den største sejr i holdets historie.
I denne kamp blev Ronaldo suspenderet for at samle 3 gule kort og var ikke i stand til at bære Billige fodboldtrøjer nr. 7 for at fortsætte med at genopfriske sin scoringsrekord. Fans udtrykte beklagelse. Men hvad folk ikke forventede var, at Portugal, over for Luxembourg, en traditionel europæisk underdog, havde en historisk sejr uden Cristiano Ronaldo! Efter denne sejr scorede Portugal 24 mål og lukkede 0 mål ind i 6 kampe i de europæiske kvalifikationer, hvilket førte gruppestillingen med 6 sejre.
Sammenlignet med sidste års fiasko i VM i Qatar var Portugals præstation i Europa Cup-kvalifikationen iøjnefaldende. De viste fremragende konkurrenceform og teamworkånd. Selvom Portugal skabte den største sejr i historien i denne kamp, er det endnu mere imponerende, at de viste stor styrke uden Ronaldo. Denne kamp var en meget meningsfuld sejr for det portugisiske hold, og det gav også folk mulighed for at se styrken og potentialet i det portugisiske hold. Jeg tror på, at de vil fortsætte med at præstere godt og opnå bedre resultater i fremtidige kampe.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Portugal landsholdstrøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 60 تاريخ : چهارشنبه 22 شهريور 1402 ساعت: 0:00

I den europæiske kvalifikationskamp slog Spanien Georgien med 7-1 på udebane. Moratas hattrick var fantastisk, men folk fokuserede mere på den 16-årige Yamal, der bærer den Spanien fodboldtrøjer nr. 19. På kroppen. Han scorede i sin debut for det spanske landshold, slog Fati og Garveys rekorder og blev den yngste målscorer i det spanske holds historie.
I slutningen af sidste sæson tog Yamal FC Barcelona trøje på og iscenesatte sin debut på Barcelonas førstehold. Med mindre end 16 år blev han den yngste spiller for Barcelona til at spille i La Liga. Ifølge rapporter lægger Barcelona stor vægt på Yamal, og allerede i juli skrev de to parter under på en kontraktforlængelse frem til 2026. I den nye sæson er Yamals præstation fantastisk, og han fortsætter med at vokse og forbedre sig. Barcelona-træner Xavi sagde i et interview, at Yamal er en meget ydmyg, fodboldelskende og smart spiller, og håber, at Yamal altid kan spille for Barcelona, fordi Yamal kan blive en spiller, der kan definere en æra. Men folk har brug for mere tid og tålmodighed.
Fra klubben til landsholdet er folk fulde af forventninger til den 16-årige Yamal, og Yamal har ikke skuffet folk og har bevist sig selv med sin præstation. Med støtte fra sin familie, holdkammerater, trænerstaben og Barcelona-fans håber jeg, at den 16-årige unge spiller fuldt ud kan realisere sit talent og ikke blive påvirket af usikkerheder såsom skader. Nyd fodbold og mød din karriere med en stabil attitude.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Spanien fodboldtrøjer,FC Barcelona trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 52 تاريخ : يکشنبه 19 شهريور 1402 ساعت: 23:26

For et par dage siden offentliggjorde Paris Saint-Germain officielt holdlisten for den nye sæsons Champions League-gruppespil, ledet af Mbappe og Dembele. Folk opdagede også, at Verratti, den tyske midtbanespiller Draxler, Kurzawa og andre spillere, der har spillet for holdet i mange år, ikke dukkede op i truppen.
I denne sæsons Champions League-gruppespil er Paris Saint-Germain i en gruppe med Borussia Dortmund, AC Milan og Newcastle, som kaldes dødsgruppen af fans. Det kan ses på listen, at Verratti blev fuldstændig forladt af Paris Saint-Germain i den nye sæson. Ikke nok med at han undlod at tage Billige fodboldtrøjer på og spille for holdet i de første fire kampe i Ligue 1 i den nye sæson, han optrådte heller ikke på Champions League-gruppespillet. For Verratti er det hans eneste mulighed at forlade holdet.
I løbet af 11 års spil for Paris Saint-Germain spillede Verratti 416 gange for Paris, hvor han scorede 11 mål og 61 assists, hvilket ydede et stort bidrag til holdet. Hans enestående præstation på midtbanen gjorde ham til en af holdets keespillere. Men nu er der ikke plads til ham i Paris Saint-Germain. Det er underforstået, at Verratti vil skifte til Qatar-holdet for 50 millioner euro. Hvis denne overførsel kan gennemføres med succes, vil Verratti tage sin Paris Saint-Germain trøje af, hvilket fuldstændig afslutter sin 11-årige karriere i Paris og indvarsler en ny begyndelse. Jeg ønsker Verratti alt det bedste og ser frem til endnu en succes i hans nye udfordring.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Paris Saint,Germain trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 118 تاريخ : جمعه 17 شهريور 1402 ساعت: 9:28

I tredje runde af Serie A spillede Inter mod Fiorentina på hjemmebane. Den argentinske angriber Lautaro, iført en blå og sort Billige fodboldtrøjer, spillede modigt og scorede to gange for at hjælpe Inter med at vinde 4-0. Lautaro scorede 5 mål i 3 kampe og førte Serie A-scorerlisten, og hjalp Inter Milan med at vinde tre sejre i træk i begyndelsen af den nye sæson. Samtidig er Lautaro også den største bidragyder til holdets midlertidige føring i Serie A-stillingen.
Siden han tog Inter fodboldtrøjer på i sommeren 2018, er Lautaro vokset hurtigt under folks vidne. Han er blevet udvalgt til det bedste hold i Europa League, vandt Serie A-mesterskabet og løftede endda Hercules Cup ved VM i Qatar sidste år. Nu har 26-årige Lautaro vist en brændende tilstand i den nye sæson. I 4-0-sejren over Fiorentina tog Lautaro 5 skud og 4 skud på mål, fuldendte en strålende præstation med to mål og blev kåret til den bedste spiller i spillet. Sammenlignet med den foregående sæson er Lautaros præstationer i den nye sæson blevet forbedret igen, ikke kun med hensyn til skudfærdigheder og scoringseffektivitet, han er endda blevet holdets offensive arrangør mange gange. Lautaro har alle ingrediensee til at blive en topscorer.
Lautaro, der bærer trøjen nr. 10, blev betroet missionen som kaptajn og leder af Inter Milan. Det er et valg fra hjertet at afvise den årlige løn på 60 millioner euro, som de saudiske giganter tilbyder. Deæst vil den inteationale kampdag blive indvarslet, og næste kamp er Milan Derby, som fans ser frem til! Dette kan være et vigtigt spil for at teste holdets sande kampstyrke. Jeg håber, at spillee efter landskampspausen kan vende tilbage med godt helbred, og Lautaro kan fortsætte med at bringe os fantastiske præstationer.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Inter fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 49 تاريخ : سه شنبه 14 شهريور 1402 ساعت: 23:34

Ansu Fati var engang Barcelonas elskede. Siden han startede sin fodboldkarriere, har Fati hurtigt opnået stor succes. Nogle mennesker tror endda, at han kan blive Barcelonas keefigur som Messi. Derfor gav holdet, efter Messi forlod Barcelona, Fati nr. 10-FC Barcelona trøje og fastsatte en erstatningsklausul på 1 milliard euro til ham. Ingen hold har dog aktiveret denne likvidation, og holdet har selv opgivet Ansu Fati. Kontinuerlige skader har knust Messis efterfølger.
I de tre kampe i den nye sæson kom Fati alle fra bænken med en samlet spilletid på kun 47 minutter og ingen mål eller assists. Hvis han forbliver i Barcelona-rækken, vil han ikke kunne garantere en stabil spilletid. Men Fati, der kun er 21, har stadig mange muligheder og plads til vækst. Og hvis du vil fortsætte med at vokse, kan det være det bedste valg for Fati at forlade Barcelona.
Ifølge rapporter er Tottenham og Chelsea i Premier League i øjeblikket interesserede i Ansu Fati, og begge har afgivet tilbud til Barcelona. Siden Kane valgte at bære Baye München trøje, håber Tottenham på at hente en kvalificeret angriber i sidste fase af transfervinduet for at sikre holdets offensive ildkraft i denne sæson. På grund af virkningen af skader håber Chelsea også at hente Fati for at hjælpe holdets frontbane. Og hvilket valg vil Fati træffe næste gang? Lad os se frem til det!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : FC Barcelona trøje,Bayern München trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 61 تاريخ : جمعه 10 شهريور 1402 ساعت: 8:11

De store ligaer har været i fuld gang, men transfermarkedet er endnu ikke lukket, og der er stadig nyheder om tunge handler fra de store giganter, og den mest iøjnefaldende er helt klart transferen af den portugisiske bagspiller Cancelo. Ifølge bekræftelsen fra den berømte reporter Romano vil Manchester City-backen Cancelo snart tage FC Barcelona trøje på. Manchester City og Barcelona har underskrevet dokumenter, og transferen vil blive gennemført i form af lån + frikøb.
Cancelo startede sin karriere i Benfica. Da han kom til Manchester City for 65 millioner euro i 2019, var han allerede en velkendt stjee med enestående styrke. På det tidspunkt satte han endda verdensrekord for transfersummen for en bagspiller. Evnen til at være i stand til både venstre og højre flanker tillod engang Cancelo at blive genbrugt af Guardiola. I de 52 kampe i forskellige tueringer i sæsonen 2021-22 iført Manchester City trøje bidrog Cancelo også med 3 mål og 10 assists. I sidste sæson brød nogle medier ud, at Cancelo havde konflikter med Foden og mange andre holdkammerater, og havde et skænderi med træner Guardiola. Så i vintervinduet i sidste sæson blev Cancelo udlejet til Baye. Det er bare det, at efter udløbet af låneperioden, selvom Cancelo præsterede meget godt, var Manchester City villig til at reducere prisen, men Baye aktiverede ikke frikøbsklausulen.
Startende fra vintervinduet er Cancelo et af Harveys mål. Fra et perspektiv af tekniske egenskaber opfylder Cancelo også fuldt ud Barcelonas behov. Cancelos fremragende færdigheder og personlige styrke kan hjælpe holdet med at forbedre fløjens styrke. Barcelona-fans ser også frem til og ivrige efter at se, at Cancelo kan skabe flere scoringsmuligheder for holdet. Cancelo, der har vundet Serie A-, Bundesliga- og Premier League-titlee, forventes snart at tage de røde og blå trøjer på og angribe La Liga-titlen.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : FC Barcelona trøje,Manchester City trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 62 تاريخ : سه شنبه 7 شهريور 1402 ساعت: 23:18